23 de Setembre 1a Caminada per l´Alzheimer

 

a3-1acaminada

23 de Setembre 1ª caminada per l´Alzheimer al Parc Municipal de Mollerussa .Un recorregut de 8,8 Km amb sortida i arribada al Parc Municipal de Mollerusasa.Al llarg del mati ja programades activitats diverses, tallers de mandales, Zumba, gimnasia ….

Els beneficis aniran destinats a un projecte de la nostra entitat per crear un centre on acollir els afectats quan, degut al seu deteriorament, ja no poden gaudir de les activitats que es duen a terme a l´Espai Social Mollerussa ( Rems) de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s